På tide å komme seg opp og i gang

”Rise and shine!” Jeg starter med et utdrag og en delvis oversettelse fra en video som handler om nettopp det å komme seg i gang med treningen.

”Rise and shine! Klokken er 06.00 om morgenen og hånda de rekker ikke frem til alarmklokka før stemmer i hodet ditt forteller deg at det er for tidlig, for mørkt og for kaldt til å stå opp.  Verkende muskler ligger stille og later som om de ikke hører at hjernen din ber dem om å bevege seg. Stemmene ber deg om å trykke på ”snooze-knappen” og gå tilbake til drømmeland. Men du har ikke bedt om deres mening. Stemmen du har valgt å høre på er en stemme som sier at det er en grunn til at du har stilt inn den vekkerklokka. Så sett deg opp, sett føttene på gulvet og kom deg opp! Vi skal på trening.”

Blogginnlegget fortsetter etter videoen

Grunnen til at jeg har valgt å skrive dette og sette inn denne videoen er at jeg mener  at vi alle må ha en plan og et mål før vi starter med trening. I tillegg til dette krever det at man er strukturert for å klare å gjennomføre planen. Har man sammen med dette satt seg et realistisk mål, er det stor sjanse for suksess.  Har du tenkt på det?

Å lage en plan for kommende trening er kanskje ikke like lett for alle. Dette krever kunnskap, viten og erfaring. Start derfor med å sette deg et eller flere realistiske mål. Sett deg flere kortsiktige mål  og færre langsiktige mål. Neste steg er treningsplanen. Føler du deg ikke kompetent nok til å gjøre dette, så oppsøk hjelp. Ikke bare start opp med vilkårlig trening uten kontroll på mengde, varighet, intensitet, belastning og/eller teknikk. Målet ditt oppnår du mye lettere om du har den nødvendige kunnskapen først. Gjør du ting riktig får du fremgang, og får du fremgang får du garantert motivasjon til det videre treningsarbeidet.

Hos Treningspartner får du alt det utstyret du trenger for å drive effektiv og god kvalitetstrening hjemme, uansett hva du skal trene og uavhengig av nivå. Hos Treningspartner kjøper du ikke bare det beste hjemmetreningsutstyret, men du kan også søke råd for treningen du skal i gang med.  Om det er noe vi ikke kan hjelpe deg med, gir vi deg gjerne råd og vink om hvor du kan finne nettopp den hjelpen du trenger.

Her på bloggen vil det  fremover komme mange tips og råd om trening. Jeg har lang erfaring fra utholdenhetstrening, og vil komme med tips om alt fra effektiv trening i en hektisk hverdag til trening i ulike intensitetssoner med mer. Følg med!

Image

Knyt skoene og kom deg i gang

Jarle Wermskog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s