Trampoline nyheter 2015

Sommer er trampoline tid. Vi elsker aktive barn og ingenting er bedre for barns aktivitet enn hopping på trampoline. Det styrker muskulaturen, øker oksygenopptaket, bedrer koordinasjonen og gir massevis med frisk luft. Dessuten er trampolinen en sosial arena for lek, overnatting og moro.

Treningspartner har solgt trampoliner i en årrekke. For sesongen 2015 har vi valgt å satse på det Nederlandske kvalitetsmerket BERG trampoliner.

BERG trampoliner er kjent for sin høye kvalitet, gode spenst, sikkerhet og lange levetid.

Trampolinene kan hentes i vår butikk i Lier, utenfor Drammen. Vi sender også fraktfritt i hele fastlands Norge.

Vil du handle eller hente i butikken, så ta kontakt på forhånd, så vi er sikre at vi har trampoline til deg når du kommer. Vårt hovedlager er lokalisert et stykke fra butikken ved Drammen og har kortere åpningstider enn butikken.

Vår mest populære pakke er BERG Favorit 430 med Comfort Sikkerhetsnett og stige. En komplett pakke som barna setter stor pris på.

BERG Favorit Trampoline pakke
BERG Favorit Trampoline pakke

For de mer kvalitetsbevisste har vi trampoline pakken BERG Champion 430 med Deluxe Sikkerhetsnett og stige. Denne trampolinen er kåret til Best i test, og har meget dyp og god spenst, i tillegg til god og sikker hoppekomfort.

For de som vil ha det beste av det beste har vi tatt inn modellen BERG Elite+ med sikkerhetsnett T-Series. Dette er en profesjonell trampoline som også tåler mye bruk, også kommersielt. Med sine røde kantpolstring skiller den seg ut fra mengden, og innbyr til akrobatiske øvelser.

BERG Elite+ trampoline
BERG Elite+ trampoline

 Les her hvorfor du skal velge en BERG trampoline.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s