Forbedre din arbeidsøkonomi i langrenn med teknisk trening 

Den nye Abilica XC-Mill 2700 er det perfekte verktøy for å bli en bedre langrennsløper. Dette gjelder både deg som konkurrerer på høyt nivå, du som skal gå birken, eller om du bare vil nyte påsketurene litt ekstra. 

Langrenn er teknisk krevende utholdenhetsidrett og ved hjelp av denne møllen kan du enkelt trene langrennsteknikken i både staking og diagonalgang hjemmefra. Teknikk i langrenn er helt avgjørende for en god arbeidsøkonomi som igjen er avgjørende for å gå fortere på ski. Arbeidsøkonomi innenfor utholdenhetsidretter som langrenn kan forklares ved hvor mye oksygen du forbruker per meter. Oksygenopptaket er igjen et mål på kondisjonen og din aerobe kapasitet. Med en god arbeidsøkonomi i langrenn vil du forbruke mindre oksygen per meter som vil si at du kan gå fortere på det samme oksygenopptaket. Du vil også kunne holde det samme tempoet over en lengre periode. Altså vil god teknikk i langrenn være avgjørende for å kunne gå fortere.

Abilica-9

Ettersom langrenn er en teknisk krevende idrett er du helt avhengig av å gå mye på ski for å kunne bedre teknikken. Det er vanskelig å trene teknikk i langrenn uten ski (eller rulleski) på beina. Store deler av kroppens muskulatur er i bevegelse under både staking og diagonalgang, og har du aldri gått på ski vil du blant annet kjenne at det krever mye stabilitet og balanse for å holde seg på beina. Det krever også en del koordinasjon til å bruke både overkropp og underkropp samtidig. Den beste treningen for å få kontroll på dette er å trene på akkurat det. Gå mye på ski. Du blir god på det du trener på. Med denne møllen har du mulighet til å trene teknisk på ski når du vil, uansett. 

Det som er positivt med Abilica XC-Mill 2700 er at du selv styrer tempo og stigning. Vil du bedre teknikken og arbeidsøkonomien i motbakke kan du øke stigningen til akkurat den graden du vil og trene på akkurat det. Er du nybegynner derimot er denne mølla perfekt for å få inn stabilitet, balanse og koordinasjon i starten.  Du kan stille inn på en jevn stigning og du slipper både nedoverbakker, dårlig asfalt, og fortauskanter.  

Kjøp Abilica XC-Mill 2700 her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s