Abilica lanserer verdensnyheten Abilica XC-Mill 2700

Mandag 11 mars 2019 lanserte Abilica verdensnyheten Abilica XC-Mill 2700 og med på festen hadde vi verdens beste langrennsløper. Johannes Høsflot Klæbo har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av XC-Mill, og ledsaget av Mads Kaggestad fortalte han hvordan han hadde brukt mølla i oppkjøringen til årets sesong. Samtidig avslørte han at Abilica XC-Mill 2700 kommer til å spille en viktig rolle i oppkjøringen til neste sesong.

De fremmøtte fikk demonstrert flere av XC-Mills mange bruksområder, og i tillegg til Høsflot Klæbo viste lokale topputøvere at mølla kunne brukes til både rulleski, løp og sykkel. Det skortet ikke på interessen, og både presse og andre fremmøtte fikk anledning til å stille spørsmål til, filme og ta bilder av både langrennsstjernen og de andre.

Allerede dagen før verdenscupsprinten i Drammens gater var landslagsløpere fra inn- og utland innom Abilicas utøvertelt, der både XC-Mill, sykler og annet utstyr kunne brukes fritt. Interessen var, om mulig, enda større blant de aktive og deres støtteapparat og det har allerede kommet bestillinger fra flere av verdens beste langrennsløpere. Kanskje er de redde for at forspranget til Høsflot Klæbo skal bli for stort?

Under tirsdagens sprint ble Abilicas telt nærmet som et oppvarmingstelt for utøverne, og det krydde av toppløpere fra både inn- og utland. Ekstra moro var det å se at utøverne som selv har vært med på å teste og utvikle mølla leverte spesielt gode resultater i Drammens gater, og vi ser ikke bort ifra at XC-Mill har litt av æren for dette.

Alt i alt var lanseringen av Abilica XC-Mill 2700 en stor suksess, og vi gleder oss til veien videre!

Kjøp Abilica XC-Mill 2700 her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s