Spesialist på hjemmetrening

Siden 2004 har Treningspartner.no vært spesialist på hjemmetrening og utstyr for hjemmetrening. Som en del av Mylna Gruppen som har over 36 års historie med import og salg av treningsapparater gjennom de tidligere selskapene SportSupply og NordicFitness, har vi en sterk eier i ryggen som har agenturet på noen av verdens ledende merkevarer innen trening og treningsapparater. Treningspartner.no har siden starten alltid hatt en sunn og fornuftig drift, i kombinasjon med en sterk og kontrollert vekst. Vi mottok i 2019 vår 6 Gaselle Bedrift pris.

Våre treningskonsulenter har lang erfaring i å tilby alt fra ett enkelt apparat til hjemmetrening, til tegning og prosjektering av komplette hjemmegym med tredemølle, romaskin, crosstrainer og styrkeapparater.

Vi ser at flere og flere ønsker å investere i bedre treningsutstyr hjemme og vi har opplevd en eksplosjonsartet vekst innen hjemmetrening.

Aksel Lund Svindal i sitt eget trimrom med utstyr fra Treningspartner

En av våre styrker ligger i at vi er tilstede med en stor butikk i Lier, utenfor Drammen, hvor nesten alle produktene i nettbutikken kan testes før kjøp.

Med mange av verdens beste nåværende utøvere og veldig mange tidligere verdensenere innen forskjellige idretter som kunder og samarbeidspartnere, har vi mange vi kan utfordre og få tilbakemeldinger på produkter. I dag er vi stolt Strategisk samarbeidspartner med Norges Skiforbund Langrenn, og veldig mange av verdens beste skiløpere bruker hjemmetreningsutstyr fra Treningspartner.no i sin styrke, kondisjon og basistrening.

Strategisk Samarbeidspartner Norges Skiforbund Langrenn (foto: Norges Skiforbund)

I mars 2019 lanserte vi sammen med det norske varemerket Abilica en rulleski, løpe og sykkelmølle Abilica XC-Mill som er blitt meget populær og som brukes av flere av det beste i verden. Johannes Høstflot Klæbo har vært en viktig samarbeidspartner i utviklingen av denne rulleskimøllen, som i dag blant annet er levert Federico Pellegrino i Italia og Lucas Chavanat i Frankrike. Flere av de beste norske langrennsløperne som Heidi Weng og skiskyttere som Tarjei Bø benytter denne i treningen. Vinner av Vasaloppet, Birkebeinerrennet og Visma Ski Classics sammenlagt Petter Eliassen har også denne møllen hjemme.

Les mer om Abilica XC-Mill her.

For de som ikke har plass til en rulleski, løpe og sykkelmølle har Abilica utviklet en meget god stakemaskin Abilica XC-Classic 2000. Også her er ekspertisen til Johannes Høstflot Klæbo benyttet som grunnlag for stakemaskinen. Med ekstra tidlig kraft i pådraget får du enda bedre teknikk, styrke og utholdenhet for langrennsløypa. Blant annet er stakemskinen benyttet i sesong 2 av Landskampen på TV2, hvor utøverne skulle stake en distanse på kortest mulig tid. Les mer om Abilica XC-Classic 2000 her.

Johannes Høstflot Klæbo på Abilica XC Classic stakemaskin. (Foto: Abilica)

Tredemølle er et av våre mest populære hjemmetreningsprodukter og spesielt det Amerikanske varemerket Sole Fitness er meget populært. Dette er tredemøller som er spesielt kjent for sin driftssikkerhet, stabilitet og løpekomfort. Vi har valgt å fokusere på deres 3 bestselgere på hjemmetrening. Sole F63 som er en meget god og prisgunstig tredemølle med stor motor, god bredde på løpeflaten og 20 km/t toppfart. Videre har vi satset på Sole F65 som er en tilsvarende modell som Sole F63, men som er bredere i løpeflaten, slik at du får vesentlig mer plass å løpe på. Toppmodellen for hjemmetrening er Sole F85 som har veldig bredt løpebånd, stor motor og hele 22 km/t toppfart. Dette er den mest populære modellen til toppidrettsutøvere og mosjonister som vil ha det beste, til en fornuftig pris. Alle Sole tredemøllene er kompatible med løpeappen Zwift, som gjør at du kan konkurrere virituelt med andre løpere over hele verden.

Vårt andre hovedmerke på tredemøller er NordicTrack som er kjent for sine interaktivitet gjennom systemet iFit Coach. Vi anbefaler løpere og mosjonister som vil ha justerbar demping i 2 nivåer og ekstra motivasjon gjennom massevis av løyper, treningsprogrammer og veiledning, å velge en NordicTrack tredemølle.

iFit Coach og justerbar demping finner du på modellene NordicTrack 1750 som har en stor motor, god bredde på løpebånd og meget høy løpekomfort. NordicTrack 2950 er toppmodellen for hjemmetrening med kjempestor skjerm og ekstra bred løpeflate.

NordicTrack har også såkalte incline møller, som er tredemøller som går opp fra -3% stigning til 40% stigning. Dette finner du blant annet på modellene NordicTrack X22i og NordicTrack X32i.

Romaskin er et fantastisk treningsverktøy som engasjerer 85% av alle muskler i kroppen. I et leilighetsbygg, bygård eller boligblokk er dette et meget stillegående treningsverktøy som passer i de fleste miljøer og som ikke forstyrrer noen. Spesielt romaskinen med vann er som balsam for sjelen, samtidig som den gir en helt utmerket treningsutfordring. Vår romaskin med vann har 4 motstandsnivåer, computer og meget behagelig sete. Se på First Degree Fitness Apollo Hybrid AR romaskin. Det er den perfekte hjemmetreningsmaskinen. Vi har også en rekke andre romaskiner i forskjellige prisklasser fra Abilica og Masterfit. De rimeligste maskinene har vanligvis magnetmotstand, mens de bedre romaskinene har vann eller luft som motstand. Luftmaskinene lager alltid mest støy, mens vann er det absolutt mest behagelige å ro og høre på.

Crosstrainer eller ellipsemaskin er også helt stillegående kondisjonsapparater og som egner seg meget godt til hjemmetrening i miljøer hvor det er viktig å unngå støy. Crosstraineren engasjerer også meget store muskelgrupper, samtidig som det er utmerket kondisjonstrening. Vi har crosstrainere fra Sole Fitness, NordicTrack, Abilica og Masterfit.

Spinningsykkel er et treningsapparat mange foretrekker. Avhengig av modell får du en «nær utendørs følelse» på spinningsykkelen, med at du kan sitte eller stå. På Ergometersykkelen er det ikke komfortabelt å stå og disse passer best til sittende trening, oppvarming og rehabilitering. Spinningsykkelen har mye større bruksområde og kan brukes til flere timers langkjøring eller beinharde stående og sittende intervaller. Vi har blant annet verdens ledende spinningsykkel Keiser M3i som viser wattverdier, tid, tråkkfrekvens og distanse. Det medfølger egen gratis app som automatisk kan overføre treningsøkten din til treningsappaen Strava om du ønsker dele den med dine venner eller hele verden. Videre er den kompatibel med treningsappen Zwift og alle andre treningsapper gjennom et tilleggs adapter som sender signalene til alle mulige treningsapplikasjoner. Vi har også en meget populære spinningsykkel fra Sole som er kåret til Best i test. Les mer om Sole SB700 her. Vi har flere Abilica spinningsykler og i tillegg har vi en veldig god Masterfit TP900 spinningsykkel.

Vi leverer komplette styrkerom med frievekter eller funksjonelle apparater. De funksjonelle apparatene fra Amerikanske Inspire er blitt veldig populære. Det er nesten som å trene med frivekter, men du slipper oppryddning og du har alltid tilgjengelige vekter for hånden. Noen av apparatene som Inspire FT2 leveres komplett med treningsbenk og er en styrkeavdeling alene. Lillebror Inspire FT1 har også mange av mulighetene til storebror Inspire FT2, men har mindre vektbelastning og muligheter, samt at treningsbenk må kjøpes i tillegg.

Av frievekter har vi stort utvalg av manualer, vektstenger, vektskiver, kettlebells, knebøystativ og alt annet du måtte trenge for effektiv styrketrening hjemme. Vi har kvalitetsmerker som American Barbell, Inspire, Abilica og Masterfit.

Ta kontakt med oss om du ønsker tilbud på trimrom hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s